7 angajamente pentru Bălți

Construcția unui spital regional în municipiul Bălți.

Reparația capitală a 20% din străzile municipiului și 30% din totalul de trotuare. Reabilitarea a 100% din iluminatul stradal.

Alocații duble pentru perioada rece a anului pentru persoanele defavorizate

(începând cu 2021/2022).

Creșterea numărului de unități de transport public de calitate și implementarea tichetării electronice.

Reparația capitală a cel puțin 20 de blocuri, cu amenajarea curților.

Reforma sistemului locativ-comunal și revizuirea sistemului de management al deșeurilor.

Identificarea investitorilor pentru deschiderea Aeroportului Internațional Bălți la Corlăteni.

Manifest

Ca cetățean al acestei țări și locuitor al municipiului Bălți, m-am străduit dintotdeauna să depun toată priceperea pentru a face bine Patriei, oamenilor și orașului unde trăiesc și muncesc de ani buni. Visul meu este să ofer o altă față, la propriu, acestui oraș – cu drumuri bune și iluminate suficient, cu blocuri arătoase și curți amenajate, cu infrastructura pe care o merită. După părerea mea, Bălți este la fel de important ca și capitala Chișinău. L Bălți avem oameni harnici și cumsecade, cărora autoritățile trebuie să le poarte de grijă, creându-le condiții decente de muncă și de trai. ​

În Bălți locuiesc mai multe etnii – moldoveni, români, ruși, ucraineni, rromi, evrei, polonez, etc. Dar indiferent ce limbă vorbim și care ne este credința, toți împărtășim aceleași valori general-umane și ne dorim un lucru comun – ca Bălți să devină un oraș european. E ceea ce-mi doresc și îmi propun să realizez, în calitate de primar al municipiului, bineînțeles, cu susținerea Domniilor Voastre. E de datoria noastră să punem umărul pentru a dezvolta acest oraș. Pentru a crea condiții bune de studii și antrenamente copiilor și tinerilor care ne duc faima în lume, pentru a asigura taților și mamelor oportunități să rămână lângă copii, dar nu să plece peste hotare. E de datoria noastră să punem umărul, pentru ca medicii să aibă utilaje performante, care să-i ajute să salveze vieți și pentru ca să oferim profesorilor și educatorilor bucuria de a crește și educa multe generații înainte. E de datoria noastră să lăsăm copiilor și nepoților un oraș în care să trăiască fericiți. E timpul să dăm pentru Bălți ceea ce merită – să aducem la conducerea lui o echipă de profesioniști, care vor cu adevărat să-l pună pe calea bunăstării și prosperării. Așa să ne-ajute Dumnezeu!


Boris Marcoci